dinsdag 31 juli 2007

Newport

Voor mij een onrustige nacht (.....) gevolgd door een rustige dag. 's Ochtends Harry Potter lezen, 's middags op sleeptouw door Diane en niet te vergeten Aubrey. John Paul ging maar weer eens cement malen want tenslotte moet in september het dak erop en dan komen allerlei onderaannnemertjes helpen met stuccen, met vloeren leggen enz. enz.
Wij dus naar het strand. Nou daar woeien we snel weer vanaf. Het was niet echt koud maar zandstralen voelt niet echt lekker. In het aquarium was het een stuk rustiger. De zeeotters, onder water zwemmende puffins (papagaaiduikers), de zeeleeuwen en zelfs de kwallen hebben we goed kunnen bekijken onder de deskundige begeleiding van Diane en ... vooral van Aubrey. Daarna nog vliegeren op een iets "beschutter" deel van het strand, hoewel ook daar de vlieger er bijna met Tom vandoor ging. Aubrey's roze vlieger kwam niet veel hoger dan twee meter maar dat maakte haar niet veel uit. Tenslotte naar een vis restaurant gewijd aan Rogue bier, dat in Newport wordt gebrouwen en inmiddels wereldwijd (in Amerika?) aftrek vindt. Op de terugweg was iedereen behoorlijk moe. Bas en Daan waren er enigszins beroerd van, maar..... Aubrey kwam nu pas echt los. Tom was een tijdje "under attack" zoals hij het zelf zei en onder zijn bewonderende blikken typte ze op de telefoon van 1 tot 100 een telefoonnummer in. Uiteindelijk heb ik het laatste stuk maar gereden en ging Diane Aubrey bezighouden (of andersom: het is een prachtig nummer!). Gelukkig had ze nog wel tijd om van tijd tot tijd te vragen of ik het STOP bord wel had gezien. Gauw iedereen naar bed en na een redelijke nacht (we zijn nu echt gewend) zitten we hier in de zon te typen met de jongens op de put-put (midget golf). Vandaag naar de State County Fair: "Amerikana at it's best" volgens Diane (inclusief "pig races", tractor pulling etc.) we zijn benieuwd.


Ernst

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi,
Het is nu 2 augustus. zo te zien vermaken jullie je best.Gisteren een geweldige verjaardag gehad. 30 mensen op bezoek,koud buffet etc.Gelukkig was Josan een dag eerder gekomen en zij heeft ons er doorheen geholpen.
groetjes Mia en Henk