maandag 30 juli 2007

Mary's peak

maandag 30-juli

We sliepen goed ondanks het verkeerslawaai (we zitten wel erg dicht bij een weg). We stonden te vroeg op voor de kampwinkel - om 9 uur konden we brood en melk kopen. "Early birds you are".
Om half elf vertrokken we naar de Broad family en we maakten een lekkere picknick klaar. Toen vertrokken we naar de berg: Mary's peak, de hoogste berg in de omgeving (ong 4000 ft, reken maar uit).
De weg erheen was prachtig. Bovenop klauterden we naar de echte top. Koen kon er zo z'n museum weer gaan uitbreiden, maar z'n zonnebril raakte hij kwijt.
En toen was er de lunch. Wat een heerlijkheden: zelfgemaakte appel-perenmoes, broodjes met heerlijk fris lekkers erop (avocado, sla, tomaat, gedroogde tomaatjes, kaas, ui), yoghurt-ui chips, en salades. Het kwam lang niet op - ze hadden ons overschat.
Weer de prachtige weg terug, en daarna gingen wij onze eerste grote Amerikaanse supermarkt in (de kleinste in z'n soort aldus Diane). Wij verdwaalden bijkans, maar vonden gelukkig wel naast de boodschappen een koelbox en een gastankje.
Op de camping terug gingen de jongens meteen het zwembad in - heerlijk. Diane en Aubrey kwamen op bezoek. Na het zwemmen zorgden wij voor eten. Wat was dat ook weer behelpen zo op de grond. Maar we wisten toch een couscous maaltijd te maken. Het was donker toen we opbraken. Iedereen vrijwel meteen onder de dekens - Koen sliep stiekem al veel eerder.

Mirjam
p.s. het tijdsverschil is 9 uur. Jullie lopen zoveel voor!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Zuijlen in Amerika, hier Folkerts in Amerika. Leuk jullie avonturen te lezen. Mooie foto's! Schattig meisje is Aubrey. Doe de hartelijke groeten aan Diane en John Paul.
Groetjes, Luuk