vrijdag 27 juli 2007

Sleepless in Seattle

Volgens het oorspronkelijke plan zouden we gisteren verder trekken naar Corvallis, gelukkig hebben we dat niet gedaan want iedereen had nog last van de jetlag. We hebben er dus maar een dagje Seattle van gemaakt. We liepen vanuit het Hotel naar pike place market, een hele grote overdekte markt met ook veel winkeltjes. We kochten wat kersen en aten die op in een park met uitzicht op de haven.

Daarna namen we de monorail naar de space needle, die vonden sommigen te hoog. Daarom zijn we in het science fiction museum gegaan. Het was leuk om te zien hoe de science fiction films er vroeger uitzagen en wat alle ideeën waren. Daarna wilden we nog een rondrit maken in een amfibievoertuig uit de tweede wereldoorlog maar toen bleek dat we dan nog 2,5 uur moesten wachten hebben we besloten om dat toch maar niet te doen. We liepen terug naar het hotel om korte broeken aan te doen omdat het erg lekker weer is hier.

Daarna zijn we met onze auto nog naar een park geweest om daar even uit te kunnen rusten en wat te lezen. Daarna gingen we uit eten in een studentenrestaurant. Daarna zijn we toch maar gauw terug naar het hotel gegaan om te gaan slapen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe kan het daar nou mooi weer zijn,
it's raining 300 days a year in Seattle.. de onvergetelijke zin uit de film `Sleepless in Seattle`....
misschien net een van die 65?

groetjes Josan en Joost

Anoniem zei

We hebben stukje van Bas gelezen
Fijn dat jullie koffer terecht is.
Space needle en science museum zou ik ook wel willen zien.Wat een belevenis voor jullie.
Rust goed uit voor het vervolg van jullie ontdekkingstocht.
Be carefull! Mia en Henk

Anoniem zei

Kunnen jullie de reakties ook lezen? Henk