donderdag 26 juli 2007

Een hele lange dag

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer, ik zit nu op de hotel kamer (ja we hebben hier Internet). Onze reis begon gisteren om half tien, we werden toen opgehaald door de schiphol taxi die ons ruim op tijd afleverde op schiphol. Omdat we al in-gecheckt hadden konden we zo doorlopen naar de bagage drop-off, we hadden 12 pakketten dat waren er meer dan we verwachtten (we mochten er nl. maximaal 12 meenemen).

Een paar uur later zaten we in de lucht. Na een luxe vliegreis, iedereen had een eigen beeldschermpje waarop je spelletjes kon spelen, films kon kijken, muziek kon luisteren enz. en goed te eten landden we in Seattle.

Omdat we geen inwoners van Amerika zijn moesten we ons eerst registreren met paspoort, foto en vingerafdrukken. Toen we (een uur later) eindelijk naar onze bagage konden bleek en van onze koffers niet over was gekomen. Maar gelukkig was er volgens de medewerkers van het vliegveld geen reden tot paniek dit gebeurde heel vaak (zou je daar niet iets aan kunnen doen?). Waarschijnlijk wordt ons pakket vandaag overgevlogen en dan wordt het naar ons toe gebracht.

Daarna liepen we naar de autoverhuur, gelukkig (dat dachten we tenminste) hadden we dat in Nederland al geregeld. Maar daar bleek dat er nog helemaal niks in het systeem stond en we alles opnieuw moesten betalen. Na een hoop gedoe kwam ook dat helemaal goed en nu denken we dat de verhuurster gewoon een fout heeft gemaakt.

Na een hoop gezoek kwamen we eindelijk bij ons hotel waar we allemaal gesloopt aankwamen (het was voor ons gevoel ondertussen 2 uur 's nachts). We moesten ook nog wat te eten zoeken maar gelukkig vond Koen een foldertje met pizza's. Die pizza's werden op de kamer bezorgd dus dat was een grote meevaller. Na een pizza en wat cola (kan het nog amerikaanser). Besloten we uiteindelijk toch maar te gaan slapen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Amerikagang(st)ers,
Jullie eerste verslag gelezen.Hoe laat kwamen jullie in Seattle aan?Hebben jullie mijn emailtje van donderdag 20 u. gelezen?
Wat een gedoe met die koffer,en wat had ik nou verteld van het gemak waarmee je in Amerika een auto kon krijgen die je in Nederland besteld had.
Zijn jullievrijdagochtend lekker uitgeslapen? Heeft Koen weer voor een ontbijt moeten zorgen? Goed dat hij erbij is! Groetjes Mia en Henk